Ledningsutmaningar i konsult­företag – se film från seminariet

STD-företagen bjöd in till frukostseminarium den 17 januari där rapporten ”Ledningsutmaningar i konsultföretag”, framtagen av Maria Hammarström på KTH, presenterades. Rapporten baseras på intervjuer med 13 företagsledare i teknikkonsultföretag och ger en övergripande bild av hur verksamhetslogikerna skiljer sig åt.

Rapporten belyser också vikten av och ledningsutmaningen i relationen mellan konsultmedarbetare och närmaste chef.

STD-företagen filmade seminariet där Maria Hammarström och Mats Engwall, KTH, presenterade rapporten. Dessutom ser du Håkan Sandstedt, Ramböll, Lise Langseth, Faveo Projektledning och Inger Lindberg Bruce, Scheiwiller Svensson Arkitektkontor, svara på några frågor i ämnet.

Se filmen och läs rapporten