Arbetsrätt

Bli en framgångsrik förhandlare

Nyckeln till framgång i en arbetsrättslig förhandling med facket är kunskap. Vi ger dig strategier att använda när det är dags att förhandla, med framgång.

Den lokala förhandlingen är ett effektivt instrument när du vill förebygga och lösa tvister som uppstått mellan fackliga organisationer, anställda och företag. Förhandlingar handlar lika mycket om psykologi som arbetsrätt, analys och ekonomi. Vi visar hur olika fackförbund kan agera samt trimmar ditt beteende och din teknik genom praktiska övningar. Kursen går igenom hur du förbereder, genomför och avslutar en förhandling. Du får tips och råd om psykologiska knep och om hur den framgångsrike förhandlaren agerar. Vidare diskuteras hur goda relationer med motparten byggs upp samt den viktigaste kunskapen vid förhandling: lag- och avtalsfrågor i förhandlingsarbetet.

Målgrupp:
Vi vänder oss till dig som arbetar som HR-ansvarig, HR-specialist, personalchef, förhandlingschef eller till dig som annars arbetar med företagets arbetsrättsliga frågor och behöver fördjupa dina kunskaper.

Pris

3500 exkl moms för medlemmar / 4950 exkl moms för icke-medlemmar

Tillfällen

Just nu finns inga tillgängliga tillfällen.