Hållbarhet Webbinarie

Tech och innovation för accelererad hållbar omställning

Ny teknik, innovation och digitalisering bidrar till lösningar på några av vår tids stora utmaningar. Tillsammans kan vi skapa en positiv utveckling och bli en katalysator för en hållbar omställning av hela samhället och dess utveckling.

Innovationsföretagen och IT&Telekomföretagen bjuder in till ett webbinarium på tema hållbarhet för samtal om branschernas viktiga arbete och fokus framåt. Vi diskuterar förutsättningarna för konkurrenskraft och för effektivare nyttjande av samhällets investeringar och hur vi arbetar gemensamt för att öka takten i klimatomställningen.

Möt Svante Axelsson, nationell samordnare för ‎Fossilfritt Sverige som berättar om det nationella initiativet för att göra Sverige till världens första fossilfria välfärdsland. Lyssna också till ett panelsamtal om branschens arbete i omställningen med representanter från medlemsföretagen inom IT&Telekomföretagen och Innovationsföretagen. I panelen deltar bl a Christina Skogster Stange, Divisionschef IT för Samhällsutveckling på Sweco, Anna Augustson, hållbarhetschef på Telia och Per Wallentin, vd på Knowit.

Deltar gör också Åsa Zetterberg, förbundsdirektör på IT&Telekomföretagen och Magnus Höij, förbundsdirektör på Innovationsföretagen.

Moderator är Anders Persson, näringspolitisk chef på Innovationsföretagen.

När: Onsdagen den 21 april, klockan 11.00-12.00
Var: Digitalt

Webbinariet är kostnadsfritt och sänds via Teams.

Tid

  

Plats

Digitalt/via Teams