Vi skapar det smarta samhället

Vi föder idéer som blir världsledande lösningar

 

Det går alltid!

Innovations­företagen är en bransch- och arbetsgivar­organisation som representerar innovativa företag inom den kunskapsintensiva tjänstesektorn. Vårt uppdrag är att skapa förutsättningar för en världsledande arkitekt- och ingenjörsbransch. Det gör vi dels genom opinionsbildning och dels genom att ta fram konkurrenskraftiga kollektivavtal.

Samhället står inför stora utmaningar de kommande åren. Våra medlems­företag är en del av lösningen.

Vi väljer att se möjligheter där andra ser problem. Där finns de som ser en hockeyarena för 15 000 när andra ser ett omöjligt klot. Som väljer att bygga hållbara hus av papprullar när behovet av nödbostäder är som störst. Som låter tåget sväva ovanför rälsen. När andra säger att, ”det går inte”. ”Så kan man inte göra”. Då tänker vi – det går alltid!

Nyfiken?

Vad sägs om ett samtal?

Är du medlem i Innovations­företagen? Är du nyfiken på vår bransch och tycker att teknik, design och arkitektur är spännande ämnen? Har du en egen lösning på vår tids största utmaningar eller kanske bara vill komma förbi på en kaffe?

På Innovations­företagen tror vi på öppen dialog, effektiva beslutsvägar och värdet av att ta del av nya intryck. Gör du också det? Testa dig själv – fyll i kontaktformuläret här till höger så tar vi ett samtal.

Det går! Klicka på rutorna för att se tre inspirerande exempel: