Hoppa till innehåll
Den 3 februari öppnar Smart Built Environment utlysningen Innovationsidén. I utlysningen kan du söka finansiering för att arbeta vidare med idéer som har behov av tester i mindre skala inför implementering och/eller uppskalning. Vi tror att den som söker finns på ett litet eller medelstort företag.

Utlysningen omfattar cirka 3 miljoner kronor och man kan söka maximalt 300 000 kronor. Minst 50 procent samfinansiering krävs och projekten kan som längst vara 1 år. Mer detaljerad information kommer när utlysningen öppnar och den fullständiga utlysningstexten publiceras på Formas webbplats.

Få coachning inför ansökan

För den som vill vässa sin idé inför ansökan erbjuder Smart Built Environment coachningsstöd. Coachningen är en möjlighet att få sin idé prövad av erfarna coacher, och få rådgivning och feedback som kan utveckla idéen inför ansökan till Formas. Att använda coachningsstödet är en möjlighet, men inte ett krav, för att få lämna in ansökan till Innovationsidén. Ansökan till coachningen är redan öppen. Har du frågor om coachningen kan du kontakta Mårten Lindström, projektledare, eller Anna Land, biträdande projektledare, via coach@smartbuilt.se.

Utlysningswebbinarium

Du kan redan nu anmäla dig till ett webbinarium den 2 februari där Innovationsidén och coachningsfunktionen presenteras och du får möjlighet att ställa frågor. I samband med att utlysningen stänger bjuder Formas in till ett webbinarium där du får information om vad du behöver tänka på vid ansökan och vid projektstart.

Anmäl dig till utlysningswebbinarium den 2 februari