Hoppa till innehåll

Vi skapar bästa möjliga förutsättningar för en konkurrenskraftig innovationssektor

Välkommen till Innovations­företagen!

Innovations­företagen är en bransch- och arbetsgivar­organisation som representerar innovativa företag inom den kunskapsintensiva tjänstesektorn.

Ett medlemskap ger dig som företagare de bästa förutsättningarna för att du ska lyckas med din verksamhet.

Välj det medlemskap ni tycker passar ert företag bäst just nu och få direkt tillgång till konkurrenskraftiga kollektivavtal, ett värdefullt kontaktnät av branschkollegor och experter, och möjlighet att delta i vårt gemensamma arbete med alltifrån formulering av branschgemensamma utmaningar till påverkansaktiviteter. Vi stärker ditt företag på alla fronter.

Innovations­företagen – vi skapar möjligheterna.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Du färdigställer din ansökan

När vi haft kontakt färdigställer du din ansökan och skickar in till oss. Du kan behöva komplettera med handlingar som till exempel tillstånd från myndigheter, registreringsbevis och underlag från Skatteverket. Läs gärna mer om vad som krävs för att bli medlem i Innovations­företagen nedan.

Din ansökan behandlas

När din ansökan är fullständig behandlar vi den så skyndsamt som möjligt. Därefter hoppas vi kunna välkomna dig som medlem i Innovations­företagen!

När du fyller i kontaktformuläret innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som du anmält som kontaktperson. Detta för att vi ska kunna återkoppla med rätt information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har.

Alla fält är obligatoriska om inget annat anges.

  • Organisationsnummer saknas eller är felaktigt. Om ni inte har ett svenskt organisationsnummer, skicka istället en manuell intesseanmälan till intresseanmalningar@almega.se

Vi, Almega och Svenskt Näringsliv

Innovations­företagen ingår i förbundsgruppen Almega, som är Sveriges ledande arbetsgivar­organisation för tjänstesektorn. Medlemmarna i Almegas förbund, ca 11 500 företag med cirka 600 000 medarbetare tillsammans, representerar ett 60-tal olika branscher i tjänstesektorn.