Hoppa till innehåll

Lönerevision 2023 med ny lönestatistik­rapport

På  webbinariet kommer vi att presentera Innovationsföretagens nya lönestatistikrapport samt diskutera Innovationsföretagens löneavtal och hur löneökningsnivåer och löneprocessen påverkas av vårens avtalsrörelse.

Utgångsläget i Innovationsföretagens löneavtal är att lönebildningen ska ske lokalt, utifrån företagets ekonomiska och marknadsmässiga förutsättningar. Eftersom avtalen omförhandlas under våren kommer det inte finnas något avtalat löneökningsutrymme till den 1 april. Så länge parterna är överens lokalt går det bra att förbereda och hantera löneprocessen så långt som möjligt innan de nya löneavtalen är på plats.

Under webbinariet kommer föreläsarna att gå igenom förutsättningarna för löneprocessen och vikten av en god samverkan lokalt. De kommer också att presentera Innovationsföretagens Lönestatistikrapport, en ny produkt för våra medlemsföretag där relevant lönestatistik redovisas på ett enkelt och överskådligt sätt. Rapporten är tänkt att fungera som stöd för chefer och ledning i den lokala lönebildningsprocessen.

Tid

23 februari, klockan 12.00-13.00

Föreläsare

Kajsa Eldin, förhandlingschef och Jacob Stenblom, arbetsrättsjurist, Innovationsföretagen

Målgrupp

Webbinariet vänder sig till chefer, HR och VD på Innovationsföretagens medlemsföretag.

Praktiska detaljer

Du som deltagare har möjlighet att ställa frågor via chatt under webbinariet. Teamslänk till webbinariet skickas ut separat via mejl dagen innan tillfället.

Avgift

Webbinariet är kostnadsfritt och vänder sig till Innovationsföretagens medlemmar.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}