Forum Arbetsliv

Välkommen till Innovationsföretagens diskussionsforum!

Forum Arbetsliv är en digital mötesplats för Innovationsföretagens medlemmar, som på månadsbasis behandlar aktuella frågeställningar inom det nya postpandemiska arbetslivet. Hur kommer arbetslivet att se ut efter pandemin? Vilken typ av arbete kommer ske på kontoret? Hur påverkas arbetsgivarrollen? Hur leder man på distans och vilka affärsmöjligheter finns kopplat till förändringen? Det är några av de frågeställningar som vi diskuterar under Forum Arbetsliv. 

Varje tillfälle inleds med en kompetensutvecklande och inspirerande del. Därefter finns möjlighet till diskussion i mindre break out-grupper, för att stilla frågan kring “hur alla andra gör”. Vi kommer också löpande att presentera helt nytt stödmaterial i form av checklistor, processverktyg, med mera. 

Forumet gästas av olika experter inom området och bjuder in till ett aktivt deltagande och diskussion i en gemensam teamsgruppVi välkomnar alla medlemsföretag (inklusive eventuella styrelser) att delta, med målet att innehållet ska vara relevant för både VD, HR och övrig ledning.  

Anmäl digoch håll dig både uppdaterad och inspirerad kring det nya arbetslivet!  

Kajsa Eldin Jannice Johansson SteijnerJannice  Johansson  Steijner Forumet leds av Kajsa Eldin, förhandlingschef och arbetslivsexpert, och  Jannice Johansson Steijner, arkitekt och moderator.  

 

Håll dig uppdaterad och inspirerad kring det nya arbetslivet!

Anmälan Forum Arbetsliv

Fyll i fälten nedan för att anmäla intresse att delta i forumet. Du kommer att få ett mejl med länk till teams inom ett dygn.