Hoppa till innehåll

Innovationsföretagen välkomnar från och med idag en ny styrelseordförande och delvis en ny styrelse.

Charlotte Bergman, vd på ELU Konsult AB, blir ny ordförande i Innovationsföretagen. Dessutom tillträder tre nya ledamöter: Anneli Liljemark, vd på Liljemark Consulting AB, Erik Landgren, vd på Kiwa Inspecta AB, och Jens Wickström, vd på Sigma Industry West AB.

De kunskapsintensiva, rådgivande företagen har en central roll i att bygga ett modernt, hållbart och innovativt samhälle. Det är hedrande att få leda förbundets arbete som ordförande i dessa tider av utveckling och stora förändringar, säger Charlotte Bergman, vd på ELU Konsult AB och nyvald ordförande för Innovationsföretagen.

Vi tackar tidigare ordförande Mikael Vatn, Etteplan Sweden AB och Magnus Meyer, WSP Europe som lämnar styrelsen i samband med årsmötet. Vi tackar också Per Hedebäck som lämnade sitt styrelseuppdrag i samband med att han lämnade Projektengagemang i höstas.

Förbundet är väl rustat för framtiden, med en stark ställning hos medlemmarna, en tydlig framtidsvision och en stabil plattform både som bransch- och arbetsgivarorganisation. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med den nya styrelsen för att fortsätta stärka förutsättningarna för en arkitekt- och ingenjörsbransch i världsklass, säger Magnus Höij, förbundsdirektör för Innovationsföretagen.

Den nya styrelsen för Innovationsföretagen:
Charlotte Bergman, ELU Konsult AB
Anneli Liljemark, Liljemark Consulting AB
Erik Landgren, Kiwa Inspecta AB
Jan Mattsson, Sweco Architects AB
Jens Wickström, Sigma Industry West AB
Johan Dozzi, Tyréns AB
Ljot Strömseng, Norconsult AB
Niklas Sörensen, Ramboll Sverige AB
Sara Lindmark, i3TEX AB
Ulla Bergström, White arkitekter AB
Magnus Höij, Innovationsföretagen