Hoppa till innehåll

Vi arbetar ständigt för att anpassa de försäkringslösningar som erbjuds till medlemsföretagens behov.

För de medlemmar som är anslutna till Innovationsföretagens försäkringsprogram har stöldskyddskraven sänkts när man jobbar från sin bostad. För kontoret gäller stöldskyddsklass 2, vilket är svårt att upprätthålla vid hemarbete. Istället gäller den lägre skyddsklass 1 när man befinner sig hemma.  Info inbrottsskydd skydssklass1

De medlemsföretag som är anslutna till Innovationsföretagens försäkringsprogram erbjuds även kostnadsfritt samtalsstöd för frågor kopplade till coronakrisen. En tillfällig tjänst som erbjuds till följd av krisen. Här får du stöd av socionom eller specialiststöd för dig som chef inför exempelvis svåra samtal med medarbetare samt inom ekonomi, juridik och psykologi. Varje anslutet medlemsföretag kan få upp till tre samtal fram till slutet av september i år.

Mer information och kontaktuppgifter hittar du här.

Är du intresserad av att veta mer om Innovationsföretagens försäkringsprogram eller har andra frågor rörande försäkring är ni alltid välkomna att kontakta vår samarbetspartner, försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson, telefon 08-587 095 89 eller e-post innovationsforetagen@willis.com.

Läs mer om försäkringsprogrammet som erbjuds våra medlemsföretag >

De vanligaste frågorna finns nu samlade under fliken Frågor & Svar.