Hoppa till innehåll

Är du en kreativ kommunikatör som vill vara med och skapa förutsättningar för en världsledande arkitekt- och ingenjörsbransch? Då har vi ett spännande uppdrag till dig!

Vi söker en allsidig kommunikatör som vill kliva in i vårt team med nya ögon och färska idéer. En prestigelös person som är bra på att producera innehåll och som har ett stort intresse för digitala kanaler.

Den vi söker bör ha ett genuint samhällsintresse och samt tycka om att arbeta i team. Du har förmåga att översätta komplexa frågeställningar till lättförståelig information. Som person är du en proaktiv och praktisk ”doer”, ansvarstagande, noggrann, serviceinriktad och initiativrik.

Innovationsföretagen har ett spännande arbete framför sig inom en bransch som utvecklas och förändras i takt med samhällets utmaningar och därför behöver vi förstärka vårt kommunikationsteam. Vi söker dig som vill vara med och bidra i detta spännande arbete.

Läs mer och ansök här.