Hoppa till innehåll

Om du missade vårt livesända samtal med Alice Bah Kuhnke kan du lyssna på det här.

Innovationsföretagen samtalade med Alice Bah Kuhnke om hur vi tillsammans, från politik, samhälle och näringsliv kan bidra till att skapa ett mer hållbart samhälle. Hur kan vi på ett innovativt sätt bygga och planera för en mer hållbar och klimatvänlig framtid? Vad behöver göras och hur kan vi bli bättre? Vilken roll spelar EU?

Alice Bah Kuhnke (MP) är sedan 2019 ledamot i Europaparlamentet. Mellan 2014-2019 var hon kultur- och demokratiminister. Hon har tidigare arbetat som TV-programledare och en av grundarna till tankesmedjan Sektor3. Hon har också jobbat som hållbarhetschef på teknikkonsultbolaget Afry (tidigare ÅF) och som generaldirektör för Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor