Hoppa till innehåll

Vilka innovationer krävs för att skapa framtidens energi? Hur gör vi för att minska vår energianvändning och vilka innovativa lösningar finns? Varmt välkommen att delta på vårt webbinarium den 28 juni.

Många parallellt pågående megatrender ökar konstant behovet av el globalt, såväl som här i Sverige. Digitalisering och elektrifiering av transportsektorn är några av de allra mest uppenbara trenderna. Ökad efterfrågan, i kombination med ett föråldrat elnätssystem, gör att många svenska regioner redan idag upplever kapacitetsbrist. Energiområdet har därför snabbt kommit att bli en stor samhällsutmaning. Hur genomför vi en hållbar omställning? Vilka innovationer krävs för att skapa framtidens energi? Och vilka innovationer kan göra att vi behöver mindre energi?

Varmt välkommen till Innovationsföretagens webbinarium den 28 juni klockan 09.00-10.00.

Deltar i webbinariet gör:

Anders Ygeman – Energi- och digitaliseringsminister
Johan Dozzi – Koncernchef Tyréns
Linda Pålsson – Head of BA Hydro and Energy Nordics, AFRY
Åsa Pettersson –  Vd Energiföretagen

Samtalet modereras av Magnus Höij, förbundsdirektör Innovationsföretagen.

ANMÄL DIG HÄR >>

Webbinariet är kostnadsfritt.