Hoppa till innehåll

Innovationsföretagen inom Almega har anställt Ida Arnstedt som ny kommunikatör. Hon kommer att vara en viktig kraft i arbetet med att stärka Innovationsföretagens position som ett förbund för innovativa kompetensföretag. Hennes främsta fokus kommer att ligga på digital kommunikation och media.

Ida jobbade tidigare som kommunikatör på Ratio – Näringslivets forskningsinstitut, hon har ett stort samhällsengagemang och en bakgrund både inom kommunikation, sociologi och nationalekonomi.  

– Jag har alltid varit intresserad av digital opinionsbildning och kommunikation. Jag hoppas kunna bidra med min kompetens inom digital kommunikation och erfarenhet från både forsknings- och den politiska världen. Jag ser mycket fram emot att jobba med dessa frågor på Innovationsföretagen, säger Ida Arnstedt

– Jag är väldigt glad över att vi har lyckats rekrytera Ida som kommunikatör. Men hennes breda kunskap inom både digital kommunikation och aktuella samhällsfrågor stärker vi på Innovationsföretagen vår förmåga att nå ut till ännu fler, skapa en tydligare profil och ett ännu större värde för våra medlemsföretag, säger Linnea Kvist kommunikationschef Innovationsföretagen.

Ida började på Innovationsföretagen 1 september.