Hoppa till innehåll

Är din verksamhet rätt försäkrad?

Som medlem i Innovationsföretagen har du möjlighet att teckna en förmånlig företagsförsäkring med fokus på konsultansvar. Den kombinerade företags- och konsultansvarsförsäkringen ger ett grundläggande försäkringsskydd med bred omfattning och erbjuder en konkurrenskraftig premiesättning.

  • Bred omfattning, generösa villkor
  • Konkurrenskraftig premiesättning
  • Tillgänglig för alla Innovationsföretagens medlemmar
  • Egen skadeavdelning med snabb och personlig service
  • Möjlighet till anpassad försäkringsrådgivning för din verksamhet

Försäkringslösningen är branschanpassad och täcker behovet av försäkringsskydd för de flesta medlemsföretag i Innovationsföretagen.
Försäkringen gäller för skador som kan drabba din verksamhet och innehåller bland annat skydd vid förlust av data, under tjänsteresor och rättsskydd.

Konsultansvarsförsäkring ingår

I företagsförsäkringen ingår även en konsultansvarsförsäkring.
Försäkringen gäller för skadeståndskrav som riktas mot företaget för ren förmögenhetsskada och för skadestånd avseende sak-och personskada i samband med konsulterande uppdragsverksamhet. Med denna försäkringslösning ingår även försäkringsrådgivning där ni löpande kan få professionell hjälp att anpassa företagets försäkringslösningar efter verksamhetens behov.

Vill du veta mer eller ansöka om offert?

Kontakta Innovationsföretagens Försäkringsservice hos Willis Towers Watson:

Tel: 08-587 095 89, e-post: innovationsforetagen@willis.com

Du kan även läsa mer om försäkringen via denna länk.

Den kombinerade företags- och konsultansvarsförsäkringen är framtagen i samarbete med försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson Sweden AB och försäkringsbolaget Länsförsäkringar Sak Försäkringsaktiebolag. Willis Towers Watson distribuerar och administrerar försäkringen samt lämnar rådgivning i frågor som rör ditt företags försäkringsbehov. Skador och skaderådgivning hanteras av Länsförsäkringar Sak.