Hoppa till innehåll
Magnus Höij, idag förbundsdirektör på Innovationsföretagen, kommer att avsluta sin tjänst på förbundet under sommaren. Efter nästan åtta år på Innovationsföretagen har Magnus beslutat sig för att ta sig an nya utmaningar.

– Det är dags för mig att blicka framåt mot nya utmaningar. Jag är otroligt stolt och glad över mina nästan åtta år med och för branschens medlemmar. Vi har tillsammans flyttat fram positionerna på många håll och förbundet står nu stadigt, även om massor av arbete återstår, säger Magnus Höij.

– Magnus har valt att lämna uppdraget som förbundsdirektör på Innovationsföretagen efter många år av framgångsrikt arbete. Vi vill särskilt lyfta fram hans fokus på de strategiska branschfrågorna inom teknikutveckling, innovation, digitalisering och hållbarhet, men också förändringen från branschförening till självständigt förbund inom Almega. Vi önskar Magnus varmt lycka till i sina framtida uppdrag, säger Charlotte Bergman, ordförande i Innovationsföretagens styrelse.

Arbetet med att rekrytera en efterträdare inleds inom kort.