Hoppa till innehåll

Wall of Innovation är begreppet Tyréns lanserar för att visa upp de egna medarbetarnas innovationskraft. Under flera år har företaget uppmanat medarbetarna att ta fasta på idéer och utveckla dem vid sidan av det ordinarie konsultarbetet. Gensvaret har varit enormt och sedan år 2019 har många smarta lösningar sett dagens ljus. Ett drygt tjugotal av dessa visas nu upp på en digital vägg, där innovatörerna själva får berätta om idén. Tidigare näringsministern Maud Olofsson är en av satsningens största supportrar och finansiärer via Sven Tyréns Stiftelse där hon är ordförande.

– Vi vill inspirera andra företag och organisationer till att använda medarbetarnas inneboende drivkraft när det gäller innovation, och samtidigt hitta nya möjligheter som gynnar samhället och affärerna. Efter tre år står vi nu här med massor av nya innovativa tjänster, säger Dag Måhlstrand, som är innovationsansvarig på Tyréns.

Läs mer om Tyréns egen Wall of Innovation här.