Hoppa till innehåll

White Arkitekter har lanserat årets upplaga av White Research Labs FoU-magasin. I år kan man bland annat läsa om forskningsprojekt, innovation, samt ta del av några blickar på omvärlden.

För att sprida White Research Labs (WRL) projekt, initiativ och samarbeten ger White sedan 2020 ut ett FoU-magasin som är en årlig överblick av deras forsknings- och utvecklingsarbete. I årets upplaga kan man läsa om stora och små forskningssamarbeten och WRL-projekt om bland annat småskaligt skogsbruk, byggnadsintegrerad grönska och trä i sjukvårdsbyggnader.

– Genom WRL kan alla medarbetare på White söka medel för forsknings- och utvecklingsprojekt som är relevanta för företagets uppdrag eller vår verksamhet. Det ger oss speciella möjligheter att bidra med fördjupning, nytänkande och innovativa lösningar i våra projekt. Vi uppmuntrar praktiknära forskning som utvecklar oss inom White samtidigt som den bidrar positivt till utvecklingen av både branschen och samhället, säger Anna-Johanna Klasander, forskning- och utvecklingschef på White Arkitekter.

Läs mer här.