Hoppa till innehåll

Två av Innovations­företagens medlemmar i topp 5 i ranking av Sveriges bästa arbetsgivare

I den nyligen publicerade årliga undersökningen av Sveriges bästa arbetsgivare från undersökningsföretaget Universum har två av Innovationsföretagens medlemsföretag, Sigma Technology Group och Rejlers, hamnat på fjärde respektive femte plats.

Sigma Technology Group är ett företag vars verksamhet innefattar konsultverksamhet inom IT, informationslogistik, ingenjörstjänster, teknisk R&D, industri och samhällsbyggnad.

– Vi har två prioriteringar, ”Superior supplier value” och “Superior employment”. En utmärkelse som en av Sveriges bästa arbetsgivare, framröstad av våra medarbetare, betyder ofantligt mycket för oss och är ett betyg till oss som organisation. Vi jobbar långsiktigt och att inneha denna rakning 11 år i rad visar att fokus lönar sig, vi ska vara en inkluderande arbetsplats där våra anställda känner att de får utveckling och blir sedda och uppskattade, säger Carl Vikingson, vd Sigma Technology Group.

Rejlers är ett teknikkonsultbolag verksamt inom elteknik, energi, mekanik, automation, IT, järnväg, väg och ICT/telekom.

– Jag är oerhört stolt över topplaceringen i Sveriges Bästa Arbetsgivare! Att skapa en miljö där varje medarbetare känner sig uppskattad och kan prestera på topp, oavsett roll eller uppgift, är viktigt för oss. Vi möter våra kunders höga förväntningar genom att säkerställa att våra konsulter har de bästa förutsättningarna för att leverera arbete av högsta kvalitet. Självklart känns det extra bra när det är våra egna medarbetares åsikter som ligger till grund för undersökningen! Att vi visar respekt för varandra, har hög grad av eget ansvar och ett inspirerande ledarskap är några av de värden våra medarbetare uppskattar och något jag personligen värdesätter högt för en framgångsrik arbetsplats, säger Jenny Edfast, vd Rejlers Sverige.

Universum, en av de mest populära jobbportalerna i Sverige, publicerar årligen en lista över Sveriges Bästa Arbetsgivare. I år deltog 26623 respondenter i Universums medarbetarundersökning.  Medarbetare fick betygsätta sin arbetsgivare utifrån hur de upplevde arbetsgivarens identitet, kultur, arbetstillfällen och möjligheter till utveckling.