Hoppa till innehåll

Sverige behöver fler unga ingenjörer och arkitekter. Därför driver Innovationsföretagen Young Professionals, ett nätverk med möjlighet att påverka och utvecklas för unga medarbetare. Nu söker vi fler medlemmar som vill bli ambassadörer för branschen, bygga sitt personliga nätverk, utöka sin branschkunskap och sin personliga kompetens.

Uppstart för Young Professionals 2020-2021

Young Professionals arbetar med att synliggöra branschen och verkar som ambassadörer genom informationsträffar, studiebesök och arbetsmarknadsdagar. Dess medlemmar skaffar sig ett bredare nätverk, större branschkunskap och ett kompetensutvecklingsprogram med till exempel presentationsteknik, självledarskap och gruppdynamik. Nu välkomnar Innovationsföretagen fler medlemmar för 2020-2021. 

Läs mer om Young Professionals