Hoppa till innehåll

Välkommen att delta på Almegas rekryteringsmässa på Järvaveckan 10 – 14 juni. Hitta nya talanger bland de 50 000 besökarna från hela Stockholm.

Även i år deltar Almega på Järvaveckan på Spånga IP den 10-14 juni. Precis som ifjol öppnar vi våra två tält för medlemsföretag som vill ha rekryteringsträffar och träffa jobbsökare. 2019 deltog närmare 15 företag som tillsammans fick in fler än 1000 intresseanmälningar. Hela 85 personer fick nytt jobb.

Almega deltar på Järvaveckan för att lyfta fram tjänstesektorns behov av kompetensförsörjning och ny personal. Vi vill också visa att arbete är nödvändigt för att nyanlända och utrikes födda ska integreras i Sverige. Dessutom vill vi ge våra medlemsföretag en möjlighet att synas och att fylla en del av sitt kompetensbehov.

Järvaveckan har stort fokus på social hållbarhet och rekrytering. 2019 fanns många företag på plats som sökte personal till cirka 2000 olika jobb. Arrangörernas ambitioner är att i år satsa ännu mer på rekryteringsträffar. Målgruppen är arbetssökande, både de arbetslösa och de som vill byta jobb. Järvaveckan vänder sig inte bara till Järvaborna utan till alla i Stockholms län. Ifjol kom cirka 50 000 besökare till Spånga IP under de fem dagarna.

I år hoppas vi att företag från flera olika medlemsförbund i Almega vill vara på plats och ha rekryteringsträffar. Återkom till oss under februari om du är intresserad av att vara med. Ert företag får då en av fyra platser i Almegas två tält en av dagarna 10-14 juni mellan kl 11 och 19. Kontakta Linda Fritzner för mer information och anmälan.

Läs mer om Järvaveckan, Almegas aktiviteter 2019 och vilka företag som deltog förra året.