Hoppa till innehåll
CMB delar varje år ut utmärkelsen Guldhuset till en ung ledare inom offentlig eller privat sektor som utmärkt sig som en god och framgångsrik ledare inom samhällsbyggnad.

I år var det Pernilla Thessén, Head of Business Area X på Tyréns, som tilldelades utmärkelsen i samband med CMB:s årsstämma.

Juryns motivering:

“För sitt tillitsfulla, lösningsfokuserade och prestigelösa ledarskap, som lotsat både medarbetare och ledning rätt bland digitaliseringens grynnor och skär i en tid av ständig förändring.

Mottagaren av Guldhuset 2021 har visat att nyfikenhet, framåtanda och en tydlig strategi, i kombination med lyhördhet och fokus på individer, skapar värden som överskrider ambitiöst satta mål.”

Utmärkelsen Guldhuset tilldelas en ung ledare inom offentlig eller privat sektor som utmärkt sig som en god och framgångsrik ledare inom samhällsbyggnad. Priset har delats ut sedan 2004 och är instiftat av CMB, Centrum för management inom byggindustrin.

Magnus Höij, förbundsdirektör för Innovationsföretagen sitter i juryn tillsammans med bl.a. representanter från CMB, Chalmers, Byggföretagen, Byggherrarna, Byggindustrin, Fastighetsägarna och KTH.

 

Läs mer om Guldhuset