Hoppa till innehåll

Innovationsföretagen släpper idag sin Branschrapport för pandemiåret 2021. Den visar på fortsatt expansion och snabb återhämtning.

Rapporten visar att företagen i innovationssektorn har klarat av att navigera sig igenom de utmaningar som pandemin inneburit. Genom nya arbetssätt och förmågan att ställa om verksamheten efter nya förutsättningar har man lyckats behålla medarbetare och leverera värde till sina kunder. Året innehöll även ökad omsättning, fortsatt konsolidering, fler rekryteringar och förbättrade vinstmarginaler.

Branschrapporten  (fd Inblick/Branschöversikten) är en sammanställning av den svenska arkitekt-, teknikkonsult-, industri­konsult- och techkonsultbranschen.  I rapporten presenteras nyckeltal, nyheter kring strukturaffärer, information om utvecklingen och konjunkturen inom sektorn samt rankinglistor över de störs­ta företagsgrupperna.

Rapporten finns att ladda ner här: Branschrapport – innovationsföretag i Sverige 

Vill ni ha den i pappersformat är ni välkomna att kontakta oss på: info@innovationsforetagen.se