Hoppa till innehåll

Innovations­företagen är på plats under årets Almedalsvecka

Vi är i Almedalen för att träffa er som är på plats, men också för att hämta hem idéer, perspektiv och frågeställningar. Kontakta oss gärna om du vill boka ett möte eller behöver en branschexpert till ditt arrangemang. Vi tar gärna spontana, eller planerade, möten och medverkar gärna i olika samtal och paneler.

Elin Lydahl, förbundsdirektör Innovationsföretagen. Pratar gärna om utvecklingen av innovationssektorn samt dess betydelse för svensk ekonomi, sysselsättning och innovationskraft.

Anders Persson, näringspolitisk chef. Kommenterar gärna det politiska läget i Sverige, behovet av strukturreformer och hur vi kan skapa förbättrade villkor för näringslivet och den kunskapsintensiva tjänstesektorn.

Joakim Bourelius, näringspolitisk expert. Fokuserar på snabba åtgärder för att öka Sveriges internationella attraktionskraft, stärka kvaliteten i högre utbildning samt för ett fungerande livslångt lärande för yrkesverksamma.

Helena Dahlberg, förbundsjurist. Pratar gärna om privat och offentlig upphandling av komplexa tjänster såsom arkitekt och teknikkonsulttjänster samt om standardavtal inom konsultsektorn.