Hoppa till innehåll
Innovationsföretagen har beslutat att låta teknikdygnet.se ta över driften och utvecklingen av bliteknikkonsult.nu. Grundtanken behålls – nämligen att bliteknikkonsult.nu ska verka för att fler studenter ska välja en bana som teknikkonsult och samhällsbyggare. Här ska sajten vara en brygga från studier till företag i vår bransch.

För att förverkliga den här idén krävs en hel del arbete och att sajten hamnar i en miljö med tillräcklig besökstrafik. Något som vi på Innovationsföretagen varken haft tid eller resurser att förverkliga.

Med detta som bakgrund har vi gjort en överenskommelse med branschsajten Teknikdygnet.se om att överlåta driften och utvecklingen av bliteknikkonsult.nu.

En viktig del i uppgörelsen är att våra medlemsföretag får möjlighet att vara delaktiga i utvecklingen av sajten. Här ska det vara enkelt för Innovationsföretagens medlemsföretag att profilera sig gentemot studenter och de som är nyutexaminerade.

För att förenkla denna delaktighet och få ytterligare information kommer Teknikdygnet.se att bjuda in till dialog och även presentera vilka möjligheter som finns för att bygga sitt varumärke som arbetsgivare genom bliteknikkonsult.nu.

Kontaktperson för bliteknikkonsult.nu hos Teknikdygnet.se är Malin Looft Nyquist, malin.looftnyquist@teknikdygnet.se, tel +46 73 679 41 00.