Hoppa till innehåll
Klara Jonsson på Urbanista Stad är årets unga ledare!

Utmärkelsen Guldhuset delas varje år ut av CMB (Centre for Management of the Built environment) i samarbete med Innovationsföretagen, Tidningen Byggindustrin, Byggherrarna och Fastighetsägarna. Guldhuset lyfter fram unga förebilder inom samhällsbyggnadssektorn och tilldelas en person som under flera år har utmärkt sig som en god och framgångsrik ledare inom företag eller projekt.

Byggindustrin har intervjuat Klara Jonsson – läs hela intervjun på byggindustrin.se

Läs mer om utmärkelsen på cmb-chalmers.se

Om Guldhuset

Utmärkelsen Guldhuset delas ut av CMB, som består av de byggande institutionerna på Chalmers och drygt 70 av marknadens starkaste aktörer inom privat och offentlig verksamhet. Guldhuset lyfter fram unga förebilder inom samhällsbyggnadssektorn och tilldelas en person som under flera år har utmärkt sig som en god och framgångsrik ledare inom företag eller projekt. Priset ska gå till en person under 40 år som bedöms ha stor potential till fortsatt god utveckling som ledare. Vinnaren ska även bemästra förändringsarbete, medarbetarrelationer, kundrelationer, affärsmässighet och måluppfyllelse. Förmågan att leda i gränsöverskridande samarbeten är särskilt viktigt, enligt CMB:s kriterier. Priset ska kort sagt stimulera utvecklingen av ledare inom samhällsbyggnadssektorn.