Hoppa till innehåll
Årets Almedalsvecka var ovanligt intensiv med hela tre seminarier, en stadsvandring och ett mingel. Värdeskapande Ingenjörer hölls i samarbete med Sveriges Ingenjörer och PRV och gästades av WSP och riksdagsledamoter från S och M. Kommunikationsutmaning för samhällsnytta hölls av kommunikationsrådet och gästades av Gullers grupp. Agenda för ett innovativt Sverige gästades av Kairos future, Vinnova, PRV, White och Ramboll. Stadsvandringen med tidigare förvaltningschefen Bertil Klintbom visade på ingenjörskonst och hållbara lösningar. Minglet arrangerades i samverkan med IT & Telekomföretagen. Samtliga evenemang var välbesökta och uppskattade. Gemensamt tema var att skapa förutsättningar för innovation, värdeskapande och samhällsnytta.

Stort tack till alla besökare, gästtalare och paneldeltagare!

Se bilderna. Läs mer om programmet.