Hoppa till innehåll

Den 15 september kl 13 stannar ett flertal byggarbetsplatser upp bland Håll Nollans medlemmar runtom i landet för att genomföra Håll Nollans säkerhetspush – tillsammans för tryggare byggen.

Håll Nollan är en uppmaning och en påminnelse om en av de absolut viktigaste frågorna för de som arbetar i bygg- och fastighetsbranschen i Sverige – att ingen ska skada sig på våra byggarbetsplatser. Med byggbranschen menas inte bara byggföretag utan alla företag och organisationer som beställer, planerar och genomför byggprojekt.

Målet är att arbetsmiljö och säkerhet ska vara en naturlig del i allt som görs, därför vill Håll Nollan särskilt uppmärksamma detta genom en gemensam manifestation den 15 september kl 13. Manifestationen kallas för Håll Nollans säkerhetspush. Innovationsföretagen är ett av 80 medlemsföretag i Håll Nollan, och vår förbundsdirektör Magnus Höij kommer att delta i manifestationen.

Håll Nollans säkerhetspush är en vidareutveckling utav Trafikverkets Stand down och riktar sig till Håll Nollans medlemmar.