Hoppa till innehåll

– Stockholm Tech Show erbjuder en bra plattform för kunskapsutbyte och lärande. Det ger våra medlemsföretag möjlighet att bygga affärsrelationer, träffa nya samarbetspartners samt ta del av de senaste tekniktrenderna, säger Linnea Kvist, kommunikationschef på Innovationsföretagen.

Stockholm Tech Show presenterar ett program med cirka 150 talare. Besökarna har möjlighet att delta i workshops samt lyssna på paneldebatter och föreläsningar. Sessioner leds av nationella och internationella talare och täcker in flera ämnen, inklusive AI och Big Data, cybersäkerhet, datacenter, molntjänster, mobila teknologier och DevOps.

Med i programmet finns bland annat talare som som Christer Fuglesang, astronaut och Jenny Gardner från SAAB som diskuterar rymden, Andy Allred som fördjupar sig i ubåtsteknologi, Mats Danielsson och Staffan Holmin från MedTechLab som diskuterar medecinteknik, och Nicole van der Meulen som kommer tala om cyberbrott.

Innovationsföretagen samarbetar med Stockholm Tech Show, och du som medlemsföretag kan köpa biljetter till konferensen med 50 procents rabatt.