Hoppa till innehåll

ELU Konsult är en av Sveriges ledande konstruktörer inom bygg, anläggning, geoteknik och vattenbyggnad. Med en ny vd i spetsen, och ett tydligt fokus på medarbetarengagemang och kundnyttan, satsar man nu på att stärka organisationen och ELUs position på marknaden.

Mattias Grauers tar över rollen som vd efter Lotta Bergman, som i samband med detta blir ordförande i företagets styrelse. Närmast kommer han från det danska konsultbolaget COWI A/S och rollen som affärsutvecklingschef. Mattias har mer än 20 års erfarenhet som teknikkonsult i bygg- och anläggningsbranschen, där han har haft ledande befattningar i såväl svenska bolag som internationella koncerner. Mattias kommer att ingå i ELUs ledningsgrupp och styrelse.

Mattias tillträdde posten som ny vd den 13 september 2022.

Läs mer här.