Hoppa till innehåll

Semcon har tecknat ett nytt ramavtal med Göteborgs Stad gällande konsulttjänster inom verksamhets- och organisationsutveckling. Avtalet löper över fyra år.

– Vi är mycket stolta över att få möjligheten att stötta kommuner och organisationer i Västra Götaland för att utveckla effektivare verksamheter som i slutändan gynnar medborgarna i regionen, säger Torvald Brännström, Area Manager Project Excellence på Semcon.

Semcon är ett av bolagen som blir leverantör åt Göteborgs Stad i deras ramavtalsupphandling ”Verksamhets- och organisationskonsulter”. Bland de verksamheter som kan göra avrop på avtalet finns utöver Göteborgs Stad flertalet andra kommuner och organisationer i Västra Götaland, till exempel Lerums kommun, Stiftelsen Göteborgs sjukhem samt Räddningstjänsten Storgöteborg.

Läs mer här.