Hoppa till innehåll

Detta året gick priset till Julia Engberg, Studiochef och Ljustekniker på Liljewall.

Utmärkelsen Guldhuset delas varje år ut av CMB i samarbete med Innovationsföretagen, Byggföretagen, Tidningen Byggindustrin, Byggherrarna och Fastighetsägarna. 

Juryns motivering

Årets vinnare av Guldhuset får priset för sitt varma, deltagande och uppmuntrande ledarskap. För att vara en enande kraft, för att med engagemang och uppfinningsrikedom utveckla både medarbetarna och affären. Det hållbara samhällsbyggandet är en självklar del som vår vinnare både lever och lär. Arbetar alltid proaktivt och uppmuntrat sina medarbetare att utvecklas, ge det lilla extra och att våga prova nya sätt. Vår vinnare tänker alltid helhet och arbetar aktivt för ett multidiciplinärt teamarbete där var och en genom sin expertis får möjlighet att bidra och lära av andra.