Hoppa till innehåll

Stockholm Smart City

Den 22-23 maj äger Stockholm Smart City rum på Kistamässan i Stockholm. Det är Nordens ledande mässa, konferens och mötesplats för smarta städer.

– Stockholm Smart City erbjuder en bra plattform för kunskapsutbyte och lärande. Det ger våra medlemsföretag möjlighet att bygga affärsrelationer, träffa nya samarbetspartners samt ta del av de senaste trenderna inom samhällsbyggnad, säger Linnea Kvist kommunikationschef på Innovationsföretagen.

På Stockholm Smart City diskuteras framtidens samhällsutveckling och urbana innovationer. Här samlas fyra konferenser under ett tak: Stockholm Smart City, Energimässan, Nordic Mobility och InfraTech.

Med i programmet finns bland annat talare som som Ulf Ceder, Senior Manager Mobility Research Scania, Tina Ghasemi Lindqvist, Sr Public Policy Manager Sweden & Denmark VOI, Sofia Stensson, Researcher RISE Tomas Kåberger, Professor vid Chalmers fd. Generaldirektör för Energimyndigheten med flera.

Innovationsföretagen samarbetar med Stockholm Smart City, och du som medlemsföretag kan köpa biljetter till konferensen med 50 procents rabatt.