Hoppa till innehåll

Upphandlings- dagarna 2024

Den 24 och 25 januari arrangeras Upphandlingsdagarna. Det är en mötesplats, konferens och mässa för upphandlare och inköpare inom offentlig sektor. Innovationsföretagens chef för strategisk utveckling och internationella frågor är på plats och pratar om framtidens inköp.

25 jan kl 13:00-13:45 – Framtidens inköp – behovet av klimatengagemang, innovation och förmågan att attrahera kompetens

Att ha tillgång till rätt rådgivare, kunskap och lösningar blir en alltmer central fråga för offentliga beställare. Kompetensförsörjningen inom offentlig sektor är allt jämt utmanande. Vad krävs för att vara en attraktiv beställare som näringslivet prioriterar att jobba med? Vilka nya kompetenser kommer att behövas för att klara framtidens utmaningar? Varför väljer så många leverantörer att inte jobba med offentlig sektor? Och hur kan vi vända den trenden?

Kompetensbristen är en utmaning även för landets företagare, som jobbar hårt för att attrahera rätt medarbetare. För att vara attraktiva krävs så mycket mer än att bara erbjuda ett jobb. Det krävs ett socialt engagemang, klimatengagemang, ett innovativt företagsklimat, och en långsiktig ambition att leverera kvalitet och hållbara lösningar. Men det krävs också rätt kunder, kunder som delar ambitionen att se den större bilden att bidra till det som är långsiktigt hållbart. Vad krävs av dig som beställare för att kunna vara det? Vad skiljer ut dig från övriga beställare som gör just er organisation unik och attraktiv att jobba med?

Medverkar gör Anders Persson, chef strategisk utveckling och internationella frågor på Innovationsföretagen.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle
Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}