Hoppa till innehåll

Forum Arbetsliv – Tema Ledarskap

Ur kris föds förändring och den pågående pandemin har visat sig ställa helt nya krav på framtidens ledarskap. På nästa Forum Arbetsliv den 10 november reflekterar vi kring ledarskapets viktigaste komponenter idag och i den nära framtiden.

Pandemin har visat vikten av att chefer och medarbetare tillsammans bygger organisationer som har en förmåga att anpassa sig till oväntade situationer och ändå fungera optimalt. På en sådan arbetsplats är ledarskapet oerhört viktigt och ställer krav på cheferna att exempelvis kunna hantera osäkerhet och förändring utan att tilliten minskar.

De anställda vill gärna ha friheten att jobba hemifrån, men det är samtidigt ledarens ansvar att hålla ihop gruppen och utveckla verksamheten. En del tycker att digitala möten är det mest effektiva, medan andra klagar över bristen på dialog och engagemang. Medarbetare skapar informella grupperingar i digitala medier – nya idéer föds, men det är samtidigt svårt att få ihop helheten.

Vi kommer gå igenom de viktigaste punkterna som du som chef behöver reflektera över för att få framtidens arbetsplats att fungera redan idag, t ex självledarskap och det transformativa ledarskapet. Flexibilitet i arbetslivet; vad menar vi egentligen med det? Välkommen att lyssna in och själv bidra i frågan på nästa Forum Arbetsliv!

Läs mer och anmäl ditt intresse för att delta här.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}