Hoppa till innehåll

Innovations­företagens avtal

På Almegas kollektivavtalskurs för medlemmar i Innovationsföretagen tar vi upp reglerna som styr relationen mellan arbetsgivare och arbetstagare med ditt kollektivavtal i fokus. Vi ser över de regler och lagar som styr din bransch och varvar teori med praktiska exempel.  

Kursbeskrivning

Detta får du i kursen
På kollektivavtalskursen för Innovationsföretagen gå vi övergripande igenom avtalet och fokuserar på de vanligaste frågorna och hur avtalet tillämpas i praktiken.
Vi går igenom villkor vid anställnings ingående och vilka anställningsformer som gäller, hur hanteras arbetstid och vilka regler gäller i avtalet och vilka frånvaroregler finns det. Vi diskuterar också anställningens upphörande, uppsägningstider, formalia krav och liknande.
Vad gäller den praktiska tillämpningen så är möjligheterna att teckna överenskommelser om andra villkor med lokala facket eller medarbetare centrala för vår genomgång

Målgrupp

Vi vänder oss till medlemsföretag med kollektivavtal och till dig som är chef eller medarbetare som fattar beslut eller arbetar med villkorsfrågor. Kursen ger dig en bra genomgång av kollektivavtalet oavsett om du är ny i din roll eller i behov av en repetition.

Praktiska detaljer
Du som deltagare har möjlighet att ställa frågor via chatt under kursen.
Information om hur du ansluter dig till kursen får du i ett separat mail.

Pris per del
995 kr ex moms för medlemmar / 6900 kr ex moms för icke-medlemmar
 

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Medlemspris

995 kr

6900 kr för icke-medlemmar

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}