Hoppa till innehåll

Stockholm Tech Show

Den 22-23 maj äger Stockholm Tech Show rum på Kistamässan i Stockholm. På konferensen diskuteras den senaste tekniska utvecklingen och trenderna som driver techbranschen framåt.

Stockholm Tech Show presenterar ett omfattande program med över 150 talare, vilket ger besökarna möjlighet att delta aktivt i workshops samt lyssna på paneldebatter och föreläsningar. Dessa sessioner leds av framstående nationella och internationella talare och täcker flera ämnen, inklusive AI och Big Data, cybersäkerhet, datacenter, molntjänster, mobila teknologier och DevOps.

Med i programmet finns bland annat talare som som Christer Fuglesang, Astronaut  och Jenny Gardner från SAAB som diskuterar rymden, Andy Allred som fördjupar sig i ubåtsteknologi, Mats Danielsson och Staffan Holmin från MedTechLab som diskuterar medecinteknik, och Nicole van der Meulen som kommer tala om cyberbrott.

Innovationsföretagen samarbetar med Stockholm Tech Show, och du som medlemsföretag kan köpa biljetter till konferensen med 50 procents rabatt.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle
Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}