Hoppa till innehåll

Är teknikkonsult­företagen redo för framtiden? Delta i EFCAs undersökning.

Den europeiska branschföreningen för teknikkonsulter,  European Federation of Engineering Consultancy Associations (EFCA)  driver ett projekt för att fördjupa kunskapen om branschen och skapa mervärde för medlemsföretagen.

Projektet drivs av EFCA I samarbete med HHL Center for Strategy and Scenario Planning. Syftet är att öka den  framtida beredskapen för teknikkonsultföretag i Europa att hantera utmaningar och möjligheter kopplade till digitalisering, hållbarhet och ökat regeltryck. Genom att delta i undersökningen kommer du att få ta del av resultaten samt får chansen att dela med dig av dina tankar och erfarenheter.

Undersökningen riktar sig till chefer och beslutsfattare samt till branschexperter. Den tar cirka 20 minuter att besvara och dina svar är anonyma.