Hoppa till innehåll

Forum Arbetsliv – Tema Företagskultur

 Hur får vi företagskulturen att frodas i en hybridvärld?

Igen tvingas vi sluta surra vid kaffeapparaten. Lägg därtill nästan två år med digital onboarding, digitala möten och ja, en allmän oro. Företagskultur, detta viktiga kitt som skapas mellan människor och sprider arbetsglädje. Kan vi ens säga att den företagskultur som fanns 2019 nu finns kvar? Nej, troligen har den stöpts om till något delvis nytt!

Under lång tid har många av oss kämpat med att på distans upprätthålla företagskulturen. Därtill har nya medarbetare klivit ombord digitalt och personalomsättningen är fortsatt hög. Vid få tidpunkter har en levande företagskultur varit så viktigt som nu. Men hur gör man? Och hur gör andra? Och vad är en bra företagskultur? Är den kanske positiv, effektiv, hållbar, föränderlig, stark eller tydlig? Kan en dålig företagskultur vara lönsam? Vi ägnar nästa Forum Arbetsliv den 1 februari helt åt detta högaktuella ämne!

Inledningsvis reder vi ut begreppen och omvärldsspanar kring begreppet Företagskultur. Vart står det idag, och vilka medskick kan vi göra framåt? Vi gästas av Theresia Bredenwall på läkemedelsföretaget AbbVie som under pandemin skrivit en bok om just företagskultur. Vi får ta del av hennes bästa tips och konkreta lösningar på hur de arbetar med kulturfrågan på företaget. För de som önskar går det att få boken skickad till sig gratis efter webinariet.

Har nu någon fråga eller vinkling på detta breda ämne som du önskar att vi lyfter särskilt, eller kanske en konkret utmaning kring kulturen i just ert företag? Mejla gärna in din fråga till oss!

Datum och tid: Den 1 februari kl 10:00 – 11:30

Läs mer om Forum Arbetsliv och anmäl ditt intresse för att delta här.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}