Hoppa till innehåll

Forum Arbetsliv: Ukrainakrisens påverkan på arbetslivet

Krisen i Ukraina fortsätter att påverka oss och vi ser allt fler indikatorer på dess konsekvenser i Sverige. På Forum Arbetsliv den 11 maj kl 15.00 får vi besök av två gäster som ger oss fördjupad kunskap och nya insikter. David Wästberg, näringspolitisk expert hos Almega, ger oss en omvärldsanalys ur ett arbetsmarknadsperspektiv och Eskil Sellgren, sakkunnig hos Innovationsföretagen, ger en fördjupad branschinitierad bild från kansliets samarbete med Byggföretagen och trafikverket.

Vi lyssnar också laget runt hos er deltagare kring hur ni påverkats och vilka åtgärder ni arbetar med i dagsläget.

Vi möts den 11 maj kl 15.00!

 

Vad är Forum Arbetsliv?

Forum Arbetsliv är en digital mötesplats för Innovationsföretagens medlemmar, som på månadsbasis behandlar aktuella frågeställningar inom det nya postpandemiska arbetslivet.  Varje tillfälle inleds med en kompetensutvecklande och inspirerande del. Därefter finns möjlighet till diskussion i mindre break out-grupper, för att stilla frågan kring “hur alla andra gör”.

Forumet gästas av olika experter inom området och bjuder in till ett aktivt deltagande och diskussion i en gemensam teamsgrupp. Vi välkomnar alla medlemsföretag (inklusive eventuella styrelser) att delta, med målet att innehållet ska vara relevant för både VD, HR och övrig ledning.

Anmäl dig här för att hålla dig både uppdaterad och inspirerad kring det nya arbetslivet!

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}