Hoppa till innehåll

Forum Arbetsliv: Omvärldsspaning med Kairos Future 

Kartan ritas just nu ständigt om. Och det sker både i vår omvärld och på våra företag, vilket innebär fundamentala omställningar även i vårt arbetsliv. Kommer vi att behöva fortsätta relatera till en konstant osäker framtid, som det nya normala, under en längre tid framöver? Behövs det då också en mer strukturerat process för att inom ett företag arbeta mot och agera rätt på dessa vitt skilda framtidsscenarier?

På Forum Arbetsliv den 8 mars gästas vi av Erik Herngren, senior partner på Kairos Future, och spanar om nutiden och framtiden. I vårt samtal kommer vi att beröra de stora samtida trenderna både i omvärlden och mer lokalt för Sverige. Som en naturlig följd fördjupar vi oss i frågan kring hur man som organisation kan både reflektera och agera för att fortsätta vara relevant. I en tid av konstant osäkerhet är det kanske viktigare än någonsin att känna till de stora pågående trenderna – och samtidigt få grepp om vad det i sin tur innebär för utvecklingen och ledarskapet av en organisation.

Är du redan medlem i forumet och deltog på möten under 2021 får du automatiskt en kalenderinbjudan till alla träffar och till vårt forum på Teams. Är du ny deltagare anmäl dig här. Deltagandet är gratis för våra medlemmar.

Vi möts den 8 mars kl 10.00!

Vad är Forum Arbetsliv?

Forum Arbetsliv är en digital mötesplats för Innovationsföretagens medlemmar, som på månadsbasis behandlar aktuella frågeställningar inom det nya postpandemiska arbetslivet. Varje tillfälle inleds med en kompetensutvecklande och inspirerande del. Därefter finns möjlighet till diskussion i mindre break out-grupper, för att stilla frågan kring “hur alla andra gör”.  

Forumet gästas av olika experter inom området och bjuder in till ett aktivt deltagande och diskussion i en gemensam teamsgruppVi välkomnar alla medlemsföretag (inklusive eventuella styrelser) att delta, med målet att innehållet ska vara relevant för både VD, HR och övrig ledning.  

Anmäl dig här för att hålla dig både uppdaterad och inspirerad kring det nya arbetslivet!  

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}