Hoppa till innehåll

Nominera en ung, framgångsrik ledare till Guldhuset

Vi har stora gemensamma samhällsutmaningar som kräver ett modernt ledarskap och förmågan att se frågorna ur nya perspektiv. Unga idag har nya kompetenser och betonar andra värden än de traditionella. Dessa vill vi ta vara på för att tillsammans utveckla sektorn.

Utmärkelsen delas ut till en ung framgångsrik ledare. Den nominerade har visat goda exempel på ledarförmåga genom omställnings- och/eller utvecklingsarbete i företag, organisation, projekt eller processer, internt såväl som externt​. Den nominerade är ett gott föredöme och har stor potential till fortsatt utveckling som ledare​. Nomineringen ska vara väl förankrad hos det företag den nominerade representerar. Man kan inte nominera sig själv till priset.

I juryns bedömning av de nominerade beaktas särskilt den nominerades förmåga att:

  • nå uppsatta mål
  • bidra till värdeskapande för organisationen, kunderna och i samarbeten
  • bygga relationer och samarbete med kunder, medarbetare och partners
  • kunna kommunicera, motivera och skapa engagemang
  • visa integritet och självledarskap
  • arbeta aktivt för en arbetsplats som bidrar till ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbart samhällsbyggande

Guldhuset 2024 delas ut under Business Arena Väst den 5 november 2024. 

Elin Lydahl, Innovationsföretagens förbundsdirektör, sitter i juryn för Guldhuset.